Schoolvolleybaltoernooi

Welkom terug bij het Schoolvolleybaltoernooi!

Na een lange pauze is het eindelijk weer zover! Dit najaar organiseert AFAS-LEOS opnieuw het Schoolvolleybaltoernooi voor alle basisscholen in Leusden en Achterveld. Het laatste toernooi was in 2019, maar tijdens de herfstvakantie verwelkomen we weer tientallen enthousiaste basisschoolleerlingen voor een dag vol sport en plezier. Met dit toernooi willen we niet alleen het bewegen in de gemeente stimuleren, maar ook kinderen de kans geven om kennis te maken met volleybal.

Wanneer is het?
Het toernooi vindt traditiegetrouw plaats op de eerste dinsdag van de herfstvakantie. Dit jaar staat het gepland op dinsdag 29 oktober.

Wie kan meedoen?
Alle leerlingen uit groep 5 tot en met 8 van basisscholen in Leusden en Achterveld zijn van harte welkom! Je speelt in teams van 4 spelers op het veld, dus een team van 5 of 6 is ideaal. Jongens, meisjes, of een mix: iedereen kan samen spelen, want het toernooi is gemengd.

Hoe meld ik me aan?
Alle basisscholen in Leusden en Achterveld hebben van ons een uitnodiging ontvangen met inschrijfformulieren. Wil je meedoen? Geef je dan op bij je leerkracht en stel alvast een team samen met je klasgenoten. Vergeet niet een leuke teamnaam te verzinnen en vraag een ouder om jullie team te begeleiden. Zodra we alle informatie hebben ontvangen, ben je officieel ingeschreven en zien we je graag op 29 oktober in Sporthal De Korf!